Massages

Massages zijn erg belangrijk om na het sporten de spieren te laten herstellen. Het vermindert of beperkt de spierpijn na de spierinspanning van sporters van elk niveau.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een cadeau voor je lichaam en geest, terwijl jij geniet van een massage gebeurt er veel in je lichaam. De warmte die vrij komt bij de massage, dit in combinatie met de druk, zorgt voor minder spierspanningen. Door deze prikkelingen verwijden de bloedvaten zich, waardoor je bloedcirculatie wordt gestimuleerd, hierdoor is het beter in staat om afvalstoffen af te voeren en zuurstof op te nemen.

Heb je last van stress, moe of misschien zelfs een burn-out? Hierbij krijg je vaak ook fysieke klachten. Heb je last van hoofdpijn, nekklachten of ga je van de ene blessure naar de andere? Gelukkig kun je met een ontspanningsmassage even helemaal tot rust komen en worden je lichaam en geest weer in balans gebracht.

Heb je geen klachten, dan is een ontspanningsmassage ook heel fijn en helpt je bovendien preventief tegen klachten.

Prijzen ontspanningsmassage

30 min

€ 35,-

45 min

€ 45,-

60 min

€ 55,-

Sporttherapie

Ik combineer mijn kennis van sportmasseur en sporttherapeut. Als sporttherapeut werk je klachtgericht. Heb je een blessure, maar wil je graag weer sporten of pijnvrij zijn? Als sporttherapeut begeleid ik je daarin. Dit doe ik door middel van sportmassage, bindweefseltechnieken, trigger dry-needling, mobilisatie en manipulatie van het (aangedane) gewricht en de wervelkolom. Door deze technieken toe te passen is de massage meer gericht op het herstel.

Prijzen sporttherapie

(U geeft zelf aan waar het probleemgebied zich bevind. Op basis van de klachten adviseer ik een behandel tijd)

30 min

€ 35,-

45 min

€ 45,-

60 min

€ 55,-

Massage op locatie

Om het beste uit je werknemers te halen, is het belangrijk dat je investeert in hun welzijn dit kan met de stoelmassage, dit is een korte, effectieve drukpunten massage van 20 minuten, waar de kleding bij aan kan blijven, die vooral gericht is op de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen en kan preventief worden ingezet bij uw bedrijf. Het helpt om bij werknemers de stress te verminderen en de concentratie te verbeteren.

Brendie Massage  78 v2

Wil je meer info of een afspraak inplannen?

Ik help je graag verder!

Helaas, door de drukte in mijn praktijk heb ik besloten een voorlopige stop voor nieuwe clienten in te voeren. Ben je al cliënt in mijn praktijk en sta je geregistreerd in het online boekingsysteem? Dan blijft het mogelijk online in te boeken met je emailadres en wachtwoord.