Over mij

In mijn praktijk staat het welzijn centraal, elke behandeling wordt aan jouw behoefte aangepast, kom je voor ontspanning, meer energie of juist voor klachtenvermindering, dan heet ik je van harte welkom!

Wie zit er achter massagepraktijk Brendie?

Hi, Ik ben Brendie Hagen, samen met mijn vriend en 3 kinderen woon ik in De Lier, het dorp waar ik ook ben opgegroeid. Sinds april 2021 ben ik de trotse eigenares van Massagepraktijk Brendie.

Inmiddels ben ik niet alleen sportmasseur, maar ook sporttherapeut. Dit heeft mij extra kennis gegeven van blessures, de behandeling en het herstel hiervan.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij mij. We beginnen daarom altijd de behandeling met een kort gesprekje. Wat is je hulpvraag, waar moet ik rekening mee houden en wat wil je bereiken met deze massage. Elke massage wordt aangepast naar het doel wat je wilt bereiken.

Wie weet tot snel!
Brendie

Praktijk

Ik wil dat mensen zich op hun gemak voelen en weten dat ze in goede handen zijn. Ik kan en wil de mensen helpen. Dit doe ik in de vorm van een sport- of ontspanningsmassage.

Dat het bedrijf naast ons huis is gevestigd maakt het bijzonder. Bijzonder omdat de praktijk is gevestigd in de bekende voormalige huisartsenpraktijk. Tijdens mijn anderhalf jaar studie is de ruimte grondig verbouwd, eigenlijk volledig gestript kan je wel zeggen.

Met deze verbouwing zijn 2 bedrijfsruimtes gecreëerd waarvan ik er 1 in gebruik heb genomen. Ik denk dat het een mooie aanvulling is in het centrum van De Lier naast de tandarts, huisartsenpraktijk en thuiszorg aan de Koningin Julianalaan.

Wil je meer info of een afspraak inplannen?

Ik help je graag verder!

Helaas, door de drukte in mijn praktijk heb ik besloten een voorlopige stop voor nieuwe clienten in te voeren. Ben je al cliënt in mijn praktijk en sta je geregistreerd in het online boekingsysteem? Dan blijft het mogelijk online in te boeken met je emailadres en wachtwoord.

Brendie Massage  78 v2