Cupping therapie

Deze vorm van massage gebruik ik om de dieper gelegen bindweefsel soepel te maken. Cupping kan ingezet worden bij klachten aan huid, spieren en gewrichten. Door deze diepere vorm van massage behaal je snel en effectief effect.

Bij cupping, worden kunststof cups op de huid geplaatst, waarna deze flink vacuümzuigen. Daardoor wordt je huid, de bindweefsel- en spierlaag als het ware omhoog gezogen (of in beweging gebracht). Er wordt bij cupping altijd eerst een olie op de huid aangebracht. Het resultaat is een betere doorbloeding en lymfecirculatie (dit activeert je afweersysteem), maar ook worden stijve spierknopen losgemaakt. Daarna kan je lichaam aan de slag, door de betere doorbloeding komt er weer zuurstof en beweging in het bindweefsel en kan daardoor sneller herstellen.

Wil je meer info of een afspraak inplannen?

Ik help je graag verder!

Helaas, door de drukte in mijn praktijk heb ik besloten een voorlopige stop voor nieuwe clienten in te voeren. Ben je al cliënt in mijn praktijk en sta je geregistreerd in het online boekingsysteem? Dan blijft het mogelijk online in te boeken met je emailadres en wachtwoord.

Brendie Massage  78 v2