Bindweefselmassage

“Ik zit niet zo lekker in mijn vel”

Bedenk dat bindweefsel in heel je lichaam te vinden is en als een soort spinnenweb om je spieren, weefsels, botten, organen en zenuwen ligt. Het bindweefsel is constant in beweging om ons lekker in ons lijf te laten voelen en ons soepel te laten bewegen. Door spanningen, maar ook gewoon door ouder te worden, neemt de doorbloeding af.

Deze verminderde vochtuittreding (doorbloeding) verandert de samenstelling van het bindweefsel, het gaat verkleven. Niet fijn want bindweefsel dient juist lekker soepel te zijn. Met een bindweefselmassage pak ik deze bindweefselzones aan en voor je het weet zit je weer lekker in je vel.

Ik geef bindweefselmassages in therapeutische vorm, dit houdt in dat ik begin met een bindweefselonderzoek, om daarna de keuze van de juiste behandelfrequentie, -intensiteit, -duur en -techniek te bepalen.

Wil je meer info of een afspraak inplannen?

Ik help je graag verder!

Helaas, door de drukte in mijn praktijk heb ik besloten een voorlopige stop voor nieuwe clienten in te voeren. Ben je al cliënt in mijn praktijk en sta je geregistreerd in het online boekingsysteem? Dan blijft het mogelijk online in te boeken met je emailadres en wachtwoord.

Brendie Massage  78 v2