Brendie Massage  49

Fascia stretch

Fasci is een vorm van bindweefsel wat ons hele lichaam verbind, het zit als lagen onder de huid, rondom de spieren, botten, gewrichten en organen. De verschillende lagen kunnen ten opzichte van elkaar glijden, waardoor we soepel kunnen bewegen.

Zodra je een blessure of klacht hebt zijn de verschillende lagen verstijfd of verkleefd en zal het bindweefsel minder vocht door kunnen laten, gevolg is dat je een vast gevoel krijgt op deze plaatsen in je lichaam. Door de verschillende fascialagen van je huid weer meer beweging te geven (stretchen) zal hij weer vocht op kunnen nemen en daardoor sneller genezen. Met de fascia tool kan ik de verschillende fasci lagen soepel maken. Deze techniek gebruik ik voor het bevorderen van het herstel bij een blessure

Wil je meer info of een afspraak inplannen?

Ik help je graag verder!

Helaas, door de drukte in mijn praktijk heb ik besloten een voorlopige stop voor nieuwe clienten in te voeren. Ben je al cliënt in mijn praktijk en sta je geregistreerd in het online boekingsysteem? Dan blijft het mogelijk online in te boeken met je emailadres en wachtwoord.

Brendie Massage  78 v2